Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Θέλει δουλειά

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πιο δύσκoλο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους από την Σάλτσμπουργκ. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί στο 12΄ αλλά στο τέλος του ημιχρόνου βρέθηκαν να χάνουν με 2-1

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν 3-1 από την Σάλτσμπουργκ σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όπου η ελληνική ομάδα για μία ακόμη φορά έδειξε σημαντικές αμυντικές αδυναμίες. Κατά διαστήματα οι Πειραιώτες παρουσίασαν θετικά δείγματα, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τον ρυθμό τους με συνέπεια να φύγουν ηττημένοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να πρηγούνται πολύ νωρίς (14΄) από την προσπάθεια του Ελ Αραμπί.

Πως έπαιξε ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς, παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 με τον Βατσλίκ κάτω από την την εστία και τους Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα. Εμβιλά, Κανέ ήταν τα δύο ανασταλτικά χαφ, μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο δεκαριού, με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, ωστόσο πέρα από τα τρία τέρματα, δεν έγιναν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει ψηλά, στα πρώτα λεπτά είχε την υπεροχή, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η Σάλτσμπουργκ έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο με συνέπεια να ισορροπήσει από το 20΄λεπτό μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο 14΄ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί, αλλά το μισό γκολ ανήκει στον Α. Καμαρά που πίεσε για να κλέψει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής των αντιπάλων του.

Στο 22΄ από τη σέντρα του Μπερνάντο, ο Σέσκο νίκησε στον αέρα τον Σισέ, πήρε την κεφαλιά με αποδέκτη τον Σίμιτς που στο τετ – α – τετ νίκησε τον Βατσλίκ για το 1-1.

Στο 41΄ ο Καμερί σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (2-1) και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες π΄ξηγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στο β΄ ημίχρονο, που ήταν εξαιρετικά υποτονικό στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 54΄ σημειώθηκε η πρώτη αξιόλογη φάση για τους Πειραιώτες, αλλά ο Μασούρας από πλεονεκτική θέση κι΄ ενώ είχε άδεια την εστία μπροστά του (από την θαυμάσια σέντρα του Ραντζέλοβιτς) την έστειλε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι πολλές αλλαγές μτά το 60΄ και η κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών, ήταν τα κύρια αίτια της πτώσης του ρυθμού του αγώνα στη συνέχεια που δεν έχει να επιδείξει τίποτα σημαντικό πέρα του γκολ από τον Μεπρνάντο στο 80ο λεπτό με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1

Οι συνθέσεις:

Σάλτσμπουργκ (Ματίας Γιάισλε): Κουν, Βαν ντε Μπρεμτ (60΄ Ντέντιτς), Σολέ (60΄ Βόμπερ), Μπερνάρντο (60΄ Πάβλοβιτς), Ούλμερ (60΄ Κλάαγκαρτ), Ντιαμπού (60 Σεϊβάλντ), Καπάλδο (46΄ Μπαϊντού), Ντιαρά (60΄ Τιτζανί), Καμέρι (60΄ Σούσιτς), Σέσκο (46 Φερνάντο), Σίμιτς (60΄ Οκαφόρ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (60΄ Μ. Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (60΄ Ζινγκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί (68΄ Αμπουμπακάρ Καμαρά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.