Διαμαντάκος: “Ο Άρης έχει χτίσει κάτι ωραίο, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο” (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε στην κάμερα της NOVA και στον Ευγένη Δαδαλιάρα για την εικόνα του Άρη, το φιλικό παιχνίδι με την Χάϊντουκ, αλλά και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Διαμαντάκου, σκοπός του Άρη είναι να συνεχίσει το επίτευγμα της προηγούμενης χρονιάς.

Παράλληλα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Χάϊντουκ θεωρεί ότι οι “κίτρινοι” παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ότι είναι μια πιεστική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη: “Σίγουρα εμείς είμαστε πιο έτοιμοι από τον Άρη, έχουμε παίξει 3-4 φιλικά παιχνίδια. Μπήκαμε δυναμικά και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές. Εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει σε δύο εβδομάδες, έχουμε και την Ευρώπη. Όσο περνάει ο καιρός θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα. Σίγουρα ο Άρης έχει χτίσει κάτι πολύ ωραίο, ελπίζω να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν”.

Για τον Άρη: “Αυτή η ομάδα είναι η συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς. Μας πίεσαν αρκετά, θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Μετά το 20ο λεπτό ο Άρης ισοφάρισε και ανέβασε τον ρυθμό του”.

Για την προηγούμενη χρονιά με την Χάϊντουκ: “Είχα μια δύσκολη χρονιά, προσαρμόστηκα λίγο αργότερα. Έπεσαν όλα μαζί ο κορωνοϊός και τραυματισμοί. Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα”.

Για την αγάπη του κόσμου: “Έχουμε κοντινές κουλτούρες με τους Κροάτες και με υποστηρίζουν πάντα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.