Στον τελικό η Άιντραχτ! (video)

Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης είχε σε μεγάλο βράδυ τον Χραντέτσκι που απέκρουσε δύο συνεχόμενα πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία (7-6) και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός την Γκλάντμπαχ.

Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης είχε σε μεγάλο βράδυ τον Χραντέτσκι που απέκρουσε δύο συνεχόμενα πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία (7-6) και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Ταουατά, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση, από τα αριστερά. 

Στη συνέχεια του ημιχρόνου η Άιντραχτ έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Γκλάντμπαχ αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην έχουν ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο και να μην μπορούν να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή της Άιντραχτ. 

Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έκλεινε στο 0-1 αλλά στην εκπνοή του ο Χόφμαν με μία προβολή μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα από τα αριστερά έφερε το ματς στα ίσια. 

Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου και εκεί δεν υπήρξε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. 

Εκεί πιο τυχερή ομάδα αναδείχθηκε η Άιντραχτ που έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο την πρόκρισή της στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου μετά από έντεκα χρόνια περιμένοντας ποια εκ των Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ θα είναι η αντίπαλός της.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.