Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Το «γύρισε» και πέρασε στον τελικό (hls)

Η Άιντραχτ κέρδισε μέσα στην έδρα της Στουτγκάρδης με (3-2) και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λειψία.

Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «θρίλερ», η Άιντραχτ πήρε τη νίκη με (3-2) μέσα στην έδρα της Στουτγκάρδης και πέρασε στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Τομάς στο 19’, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και “γύρισαν” το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Για 32 λεπτά αγωνίστηκε ο Μαυροπάνος, αφού αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Ζαγκαντού να παίρνει τη θέση του.

H εξέλιξη του αγώνα:

H Στουτγκάρδη ξεκίνησε την αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και άρχισε από νωρίς να πιέζει. Αυτή η πίεση καρποφόρησε στο 19ο λεπτό, όταν ο Τομάς νίκησε τον Τραπ με κοντινό πλασέ και οι εξέδρες «πήραν φωτιά». Αυτό το γκολ έδωσε ακόμα περισσότερη ώθηση στους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 35’. Ο Σίλας σούταρε από κοντά, αλλά ο Τραπ έκανε την απόκρουση και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μισό και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι (1-0) για τους γηπεδούχους.

Έβγαλε αντίδραση και πέρασε τον τελικό

Η Άιντραχτ δεν εμφανίστηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το ξεκίνημα του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου, ήταν σαν να βγήκε άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Με δύο γκολ από τους Εντικά και Καμάντα στο 51’ και στο 55’ πήρε γρήγορα το προβάδισμα και το παιχνίδι έγινε «ροντέο». Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος και οι παίκτες των δύο ομάδων έδιναν τα πάντα για την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 77’ με πέναλτι του Κόλο Μουανί και πήραν αέρα δύο τερμάτων. Η Στουτγκάρδη κατάφερε να μειώσει στο 83’ με τον Μιλό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι η Άιντραχτ έφυγε με το διπλό και πέρασε στον τελικό που θα αντιμετωπίσει τη Λειψία.

Στουτγκάρδη (Χένες) (3-4-3): Μπρέντλοου – Ίτο, Άντον, Μαυροπάνος (Ζαγκαντού 32’), Βάγκνομαν, Κάρατζορ, Έντο (Φούριχ 78’), Σόσα – Σίλας, Γκιρασί, Τομάς (Κουλιμπαλί 63’)

Άιντραχτ Φρανκγούρτης (Γκλάσνερ) (3-4-3): Τραπ – Τούτα, Χασέμπε, Εντικά – Ντίνα Εμπιμπέ, Ρόντε (Μπούτα 46’), Σόου, Λεντς – Καμάντα, Γκέτσε (Λιντστρομ 78’), Κόλο Μουανί (Μπορέ 83’)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.