Νυρεμβέργη – Στουτγκάρδη 0-1: «Χρυσό» γαλλικό κλειδί και πρόκριση στα ημιτελικά

Η Στουτγκάρδη μπορεί παλεύει για την παραμονή στην Μπουντεσλίγκα όμως κατόρθωσε να περάσει από την Νυρεμβέργη και να προκριθεί στους '4' του κυπέλλου Γερμανίας.

Η Στουτγκάρδη που είναι ουραγός στην Μπουντεσλίγκα και κινδυνεύει με υποβιβασμό, έλυσε την συνεργασία της με τον Μπρούνο Λαμπαντία ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες στην δεύτερη θητεία του με τους Σουηβούς και στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθισε ο Σεμπάστιαν Χένες. Βασικός στην ενδεκάδα ο Ντίνος Μαυροπάνος για τον προημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας. Η Νυρεμβέργη είναι η μοναδική ομάδα από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας που βρέθηκε στους ‘8’. Την πρόκριση από χθες (4/4) πήραν Άιντραχτ και Φράιμπουργκ.

Μετά από το πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, ο Χένες αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον 20χρονο Γάλλο μέσο, Αλέν Μιλό και αυτός εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δικαίωσε τον προπονητή του μετά από ασίστ του Ιάπωνα Ίτο (0-1, 83ο λεπτό). Ο νεαρός πέτυχε το χρυσό γκολ που ήταν και το πρώτο του με την φανέλα της Στουτγκάρδης και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

Νυρεμβέργη: Βάινταλ, Χούμπνερ, Σίντλερ, Γκιάμεραχ, Χορν (81′ Λόρενς), Γκάις, Ντέλι, Τέμπελμαν, Νούρμπεργκερ (81′ Ντούμαν), Κάστροπ (70′ Χάντβρεκερ), Ντουά (81′ Ντάφερνερ)

Στουτγκάρδη: Μπρέντλοφ, Φάγκνομαν, Άντον, Ίτο, Μαυροπάνος, Σόσα, Κάραζορ, Χαραγκούτσι (74′ Μιλό), Έντο, Φούχριχ (74′ Τομάς), Φάιφερ (63′ Γκιρασί)

Προημιτελική φάση

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ουνιόν Βερολίνου 2-0 (4/4)

Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ 1-2 (4/4)

Λειψία-Ντόρτμουντ (5/4, 21.45)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.