Ο Κύπριος που… διέλυσε τα δίχτυα και έγινε παγκόσμιος recordman!

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος; Τo novasports.gr έχει την απάντηση!

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος; Μην πηγαίνει το μυαλό σας σε… διάσημους ποδοσφαιρικούς προορισμούς! Ελάτε λίγο προς τα μέρη μας, γιατί το ρεκόρ ανήκει σε έναν Κύπριο παίκτη. Τον Παναγιώτη Ποντικό!

Τι έκανε ο εν λόγω κύριος στις 7 Μαΐου 2007; Πέτυχε 16 (ναι, δεκαέξι) γκολ με τη φανέλα του Όλυμπου Ξυλοφάγου στο παιχνίδι με την ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Κύπρου. Σε ένα ματς. Δεκαέξι γκολ! Και το τελικό σκορ, ήταν ανάλογο της επίδοσης του Ποντικού! 24-3 παρακαλώ!

Ο Ποντικός έκανε καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος πήρε… φόρα και σκόραρε 12 τέρματα! Κρατήστε την ανάσα σας: Τα γκολ του σημειώθηκαν στο 47′, 50′, 55′, 56′, 58′, 61′, 68′, 75′, 76′, 83′, 86′ και 87ο λεπτό.

Ασφαλώς και αυτή η απίθανη επίδοση του έδωσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Γ’ κατηγορίας, ενώ η ομάδα του πήρε την άνοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.