Ο Τομανέ έδωσε το «φιλί της ζωής» στον ΑΠΟΕΛ, στο φινάλε ενος… επεισοδιακού ντέρμπι!

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχτηκε την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να βγαίνουν κερδισμένοι με (1-0).

Ένα παιχνίδι που πέρασε από σαράντα «κύματα» ύστερα από τις δύο διακοπές, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει τη νίκη στο ντέρμπι με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά κάνοντας δύο φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.  Στο 2ο λεπτό ο Τεχέρα βρήκε τον Φερέιρα, ο οποίος σούταρε από καλή θέση, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό. Στο 4′ οι γηπεδούχοι έκαναν μια καλή φάση με τον Αρμπολέδα αλλά ο Καστέλ έδιωξε προ του Κβιλιτάια σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι μέχρι και το πρώτο 15αλεπτο είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως κάποια σημαντική ευκαιρία. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με το σκορ να παραμένει (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες άριχσαν με αλλαγές για την ομάδα ΑΠΟΕΛ ο Δώνης μπαίνει στη θέση του Σαρφό ενώ για την Ανόρθωση ο Γκερέρο πήρε τη θέση του Ουαρίς. Δέκα λεπτά αφού άρχισε ο άγωνας οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον Βιγιαφάνες να πιάνει γυριστεί κεφαλιά και τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι της Ανόρθωσης.

Στο 60′ το ματς διακόπηκε ύστερα από κροτίδα που δέχτηκε ο Ιβάν Αρμπολέδα από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Μάλιστα ο διαιτητής ειδοποίησε ότι θα διακόψει τον αγώνα σε περίπτωση που «πέσει» ένα ακόμα αντικείμενο στο γήπεδο.

Το παιχνίδι λίγο αργότερα συνεχίστηκε η Ανόρθωση έμεινε με 10 παίκτες στο 84’ ο Τεχέρα δέχτηκε κόκκινη κάρτα . Το πρώτο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ έρχεται στο 89′ με τον με τον Τομανέ ο οποίος ανοίγει το σκορ. Τα επεισόδια δεν λένε να…. τελειώσουν αφού μετά το γκολ έπεσε αντικείμενο στον πάγκο της «Κυρίας» με τη διαιτητική ομάδα να αποχωρεί μαζί με την Ανόρθωση προς τα αποδυτήρια. 

Όταν τα επεισόδια τελείωσαν οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε για δέκα λεπτά ακόμα χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ. Ετσι ο ΑΠΟΕΛ παραμένει πρώτος στην βαθμολογία με 42 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.