Συγκλόνισε ο Λάζαρος: “Ο γιος μου στο νοσοκομείο, εγώ ρήξη χιαστών”

Ο πρωταγωνιστής της Ανόρθωσης στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε κατάθεση ψυχής και μίλησε για τη 17η Φεβρουαρίου, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο.

Ο πρωταγωνιστής της Ανόρθωσης στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έκανε κατάθεση ψυχής και μίλησε για τη 17η Φεβρουαρίου, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο.

Η δήλωση του Χριστοδουλόπουλου:

«Η σημερινή ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου είναι μία σημαντική ημερομηνία για εμένα. Ο μικρός μου μπήκε στο νοσοκομείο το 2019, έπαθα και εγώ ρήξη χιαστών. Για κάποιους, ήταν ίσως ο τελευταίος τραυματισμός, που μπορεί να πάθει ένας παίκτης σε τέτοια ηλικία. Αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσω και για να επιστρέψω. Έφερα τον γιο μου γήπεδο γι’ αυτό τον λόγο. Έχω πολλά να δώσω ακόμα. Ήθελα πολύ την νίκη. Το πλάνο μας ήταν μαγικό, αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, μας πίεσε στα πρώτα δέκα λεπτά, μας πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κερδίσαμε δίκαια νομίζω. Προχωρούμε μαζί βήμα – βήμα και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε εδώ ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας