Με στημένα του Νεϊμάρ η Παρί στον τελικό (video)

Η πολυνίκης του θεσμού Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στο τελικό του 'Coupe de la ligue' μετά την νίκη της κόντρα στη Ρενς (0-3) και έκλεισε ραντεβού με τη Λιόν (4/4).

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει στο τελικό μετά από απουσία ενός έτους ψάχνοντας την 9η κατάκτηση του τροπαίου. Ο Τόμας Τούχελ παρέταξε βασικούς στον ημιτελικό κόντρα στη Ρενς και η ομάδα του προηγήθηκε νωρίς. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 31ο λεπτό ο Νεϊμάρ εκτέλεσε φάουλ και το χέρι του Ρομαό και την παρέμβαση του Κονάν, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 73ο λεπτό ο Μουνέτσι αντίκρισε απ’ευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Βεράτι και στο 78ο λεπτό η Παρί με παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Παρέδες έπιασε το βολέ που δυσκόλεψε τον Ραϊκόβιτς για να έρθει ο Κουασί να βάλει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Παρί, 7 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (πήρε τη θέση του τραυματία Μαρκίνιος).

Η ομάδα του Τούχελ έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι’άλλα γκολ, όμως το τελικό 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος και η πρωτευουσιάνοι μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από τη Ρενς (3-1 και 0-2) πήραν τη ρεβάνς και πέρασαν στον τελικό όπου θα συναντήσουν τη Λιόν που απέκλεισε τη Λιλ.  Ο Τάσος Δώνης πέρασε αλλαγή όταν το παιχνίδι είχε κριθεί (78′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.