Το πρώτο «εισιτήριο»

Η μία φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας θα γίνει γνωστή το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, με τη Φιορεντίνα που υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» να έχει το προβάδισμα.

Η μία φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας θα γίνει γνωστή το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, με τη Φιορεντίνα που υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» να έχει το προβάδισμα. Οι «βιόλα» είχαν νικήσει 2-1 τους «μπιανκονέρι» στο πρώτο ματς στο Τορίνο, υποχρεώνοντας τους στη μοναδική ήττα για το 2015.

Η Γιουβέντους που ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι ίσως και να μην «καίγεται». Έχοντας ουσιαστικά κατακτήσει τον τίτλο στη Σέριε Α, η Κυρία έχει μπροστά της και τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό, διοργάνωση στην οποία δίνει σαφώς προτεραιότητα.

Ζωντανοί στην Ευρώπη, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ, παραμένουν και οι «βιόλα», για τους οποίους, ωστόσο, ένας τελικός Κυπέλλου αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 21:45 στην Τοσκάνη κι ενώ το άλλο ζευγάρι, Νάπολι – Λάτσιο, θα κοντραριστεί αύριο (1-1 το πρώτο παιχνίδι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.