Έξω φρενών ο Ντε Λαουρέντις

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ήταν εμφανώς ενοχλημένος από τον αποκλεισμό της Νάπολι, από τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Λάτσιο.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ήταν εμφανώς ενοχλημένος από τον αποκλεισμό της Νάπολι, από τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Λάτσιο. Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» καταφέρθηκε εναντίον των παικτών της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως ορισμένοι από αυτούς δε τιμούν τη φανέλα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Ντε Λαουρέντις τόνισε: «Θέλω πειθαρχία. Δεν έχω καθυστερήσει ποτέ πληρωμή. Ξόδεψα 386 εκατομμύρια για παίκτες σε 10 χρόνια και απαιτώ αφοσίωση. Ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος και έχει δίκιο. Μέχρι το τέλος της σεζόν, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα  και οι παίκτες δεν τιμούν τη φανέλα που φορούν, η ομάδα θα έχει κάνει βήματα πίσω. Αυτό θα είναι πλήγμα για την ψυχολογία μας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νάπολι υπογράμμισε: «Ελπίζω ότι όλο αυτό θα λειτουργήσει σαν κίνητρο για να δείξουν θέληση. Έχουμε κάνει τραγικές εμφανίσεις που δεν αρμόζουν στη Νάπολι. Από σήμερα αλλάζουμε. Πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους, να δείξουν σεβασμό στον κόσμο, στο σύλλογο, στον προπονητή και στους εαυτούς τους».

Τέλος, ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: «Η Νάπολη είναι μία πόλη με πολλά πράγματα που σου αποσπούν την προσοχή και είναι άνθρωποι. Είμαι πατέρας και έχω παιδιά και ήμουν επίσης γιος. Στα 25 μου έκανα πράγματα που σήμερα δεν θα μου άρεσε να κάνω. Αλλά όλη μου η δουλειά έχει βασιστεί στην πειθαρχία. Η γυναίκα μου λέει ότι είμαστε μία ελβετική οικογένεια πραγματικά. Απαιτώ από αυτούς που δουλεύουν μαζί μου και για έναν κοινό σκοπό, να δείξουν αφοσίωση και αφού δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα που φορούν, η ομάδα θα μείνει κλεισμένη στο προπονητικό κέντρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.