Ιστορικός πρώτος ημιτελικός

Η άσημη Αλεσάντρια υποδέχεται τη Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (22:00, Novasports 2).

Η άσημη Αλεσάντρια υποδέχεται τη Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (22:00, Novasports 2).

H oμάδα του Άντζελο Γκρεγκούτσι, έχει εκπλήξει τους πάντες στον φετινό θεσμό και αποκλείοντας δύο ομάδες της Σέριε Α (Παλέρμο, Τζένοα) και δύο της Σέριε Β (Προ Βερτσέλι, Σπέτσια), έγινε η πρώτη από την τρίτη κατηγορία της χώρας που φτάνει σε ημιτελικά έπειτα από 32 χρόνια.

Απόψε, στο «Ολίμπικο» του Τορίνο (την έδρα που όρισε η διοργανώτρια για την Αλεσάντρια σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου), το συγκρότημα του Πιεμόντε θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα μία έκπληξη απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια του ιταλικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Μαζί της, η Αλεσάντρια θα έχει και περίπου το…ένα τέταρτο του πληθυσμού της ομώνυμης πόλης, με 25.000 κατοίκους της να …μετακομίζουν στο κοντινό Τορίνο για το μεγάλο ραντεβού των «γκρι».

Η Μίλαν από την άλλη, θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, ώστε να μην έχει καρδιοχτύπια εν’ όψει της ρεβάνς στο «Σαν Σίρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο ομάδες ενώνει ο μεγάλος μέσος των δεκαετιών 1960 και 1970 Τζάνι Ριβέρα, ο οποίος είναι γεννημένος στην Αλεσάντρια και έκανε εκεί τα πρώτα του βήματα πριν μεγαλουργήσει με τη Μίλαν για περίπου 20 χρόνια. Ο 72χρονος αναμένεται να είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο Τορίνο και θα παρακολουθήσει το ιστορικό ματς από την εξέδρα VIP.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.