Στον ημιτελικό η Ίντερ!

Η ομάδα του Μιλάνου επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας σε μονό αγώνα της Φιορεντίνα και βρίσκεται καθ' οδόν για τον τελικό του Coppa Italia

Στο δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας είναι η Ίντερ, που νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (29/1) τη Φιορεντίνα εντός έδρας, σε μονή μεταξύ τους αναμέτρηση, και προκρίθηκε στους “4” του θεσμού, εκεί όπου την περιμένει η Νάπολι. Η ομάδα του Μιλάνου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα στο “Τζουζέπε Μεάτσα” και δίκαια πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η λάθος αντίδραση της άμυνας των “βιόλα” σε εξαιρετική επιθετική ενέργεια των “νεαραντζούρι” οδήγησε στο 1-0 εξ επαφής από τον Καντρέβα (44′). Ο Κάσερες ισοφάρισε με κεφαλιά (60′), αλλά οκτώ λεπτά αργότερα με μονοκόμματο σκαστό σουτ από το ημικύκλιο ο Μπαρέλα έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο και ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Γκοδίν, Γιανγκ, Καντρέβα (77′ Μόουζες), Βεσίνο, Μπαρέλα, Αλέξις Σάντσες (66′ Ερικσεν), Λαουτάρο Μαρτίνες, Λουκάκου (88′ Εσπόζιτο)

Φιορεντίνα (Τζουζέπε Ιακίνι): Τερατσάνο, Κάσερες, Τσεκερίνι, Ενρίκε, Λιρόλα (85′ Γκεζάλ), Μιλένκοβιτς, Μπάντελι (56′ Κουτρόνε), Μπενάσι, Πούλγκαρ, Βλάχοβιτς, Κιέζα (80′ Σοτίλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.