Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0: Ξύπνησε και έκανε το πρώτο βήμα (highlights)

Η Γιουβέντους ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ των Κιέζα και Βλάχοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια επικρατώντας 2-0 της Λάτσιο. Στις 23 Απριλίου το δεύτερο παιχνίδι.

Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να θυμάται κανείς ένα πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους (14′) αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε όφσαϊντ.

Στο 40ο λεπτό μια αδύναμη κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο κατέληξε στο δοκάρι του Περίν ενώ ένα σουτ του Ραμπιό (45+) μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο μίκρο-αλλαγές τακτικά στο κέντρο από τον Αλέγκρι βοήθησαν την Γιουβέντους να πάρει μέτρα, να γίνει πιο δημιουργική και να πρεσάρει καλύτερα.

Βοήθησαν να έρθουν δύο γκολ από Κιέζα (50′) και Βλάχοβιτς (64′) για να πάρει με το τελικό 2-0 καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Το δεύτερο παιχνίδι στην Ρώμη, στις 23 Απριλίου.

Γιουβέντους: Περίν – Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Καμπιάσο (81′ Γουεά), ΜακΚένι (89′ Αλκαράς), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (89′ Σάντρο) – Κιέζα (81′ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς (86′ Κεν)

Λατσιο: Μανδάς – Πάτρικ (46′ Καζάλε), Ρομανιόλι, Τζίλα (81′ Χισάι) – Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Βεσίνο, Τζακάνι (14′ Ίσακσεν) – Λ. Αλμπέρτο (73′ Κάμαντα), Άντερσον, Ιμόμπιλε (73′ Καστεγιάνος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.