Νάπολι – Ίντερ 0-1: Το χρυσό άγγιγμα του Λαουτάρο (highlights)

Η Ίντερ κατέκτησε το όγδοο Σούπερ Καπ της ιστορίας της με το 1-0 απέναντι στη Νάπολι στην Σαουδική Αραβία. Χρυσός σκόρερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ιστορική βραδιά για τον κόουτς Ιντσάγκι.

Η Νάπολι μπήκε καλά και κράτησε την μπάλα στο πρώτο τέταρτο δίχως να απειλήσει.

Η Ίντερ σιγά σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο, πρέσαρε αρκετά, δυσκόλεψε την ομάδα του Ματζάρι και απείλησε.

Οι Ντιμάρκο (15′), Τσαλχάνογλου (16′) Μαρτίνες (31′) ήταν άστοχοι ενώ το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες σωστά δεν μέτρησε καθώς υπήρχε όφσαϊντ στην αρχή της φάσης (38′).

Η Νάπολι μπήκε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ζόμερ να σταματάει τον Κβαρατσκέλια (51′).

Το παιχνίδι άλλαξε στο 60ο λεπτό όταν ο Σιμεόνε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες. Κλείστηκε στην άμυνα και προσπάθησε να αντέξει ως τα πέναλτι.

Έχασε ευκαιρίες η Ίντερ με καλύτερες του Τουράμ (73′) και του Αρναούτοβιτς (85′). Τελικά στις καθυστερήσεις την λύση έδωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκοράροντας για να δώσει το τρόπαιο στους νερτζούρι.

Ιστορία έγραψε ο Σιμόνε Ιντσάγκι με την κατάκτηση του πέμπτου Σούπερ Καπ της καριέρας του και είναι ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία.

Νάπολι: Γκολίνι – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεζούς – Τζερμπίν (59′ Όστιγκαρντ), Λομπότκα, Καγιούστε (74′ Ρασπαντόρι), Ματζόκι (74′ Ρούι) – Πολιτάνο (70′ Γκαετάνο), Κβαρατσκέλια (70′ Λίντστρεμ), Σιμεόνε

Ίντερ: Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Φράι (63′ Αουγκούστο), Ατσέρμπι – Νταρμιάν, Μπαρέλα (63′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ντιμάρκο (81′ Σάντσες)- Τουράμ (81′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες (90+ Μπίσεκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.