Ινζάγκι: «Σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό του κυπέλλου»

Ο Σιμόνε Ινζάγκι ξεκαθάρισε πως η προσοχή όλων στην Ίντερ είναι στραμμένη στον τελικό με τη Φιορεντίνα και όχι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως περιμένει ένα ανοιχτό ματς στον τελικό του «Ολίμπικο» και συμπλήρωσε πως η Φιορεντίνα δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του. Παράλληλα, τόνισε πως ελπίζει να συνεχιστεί η καλή παράδοση που έχει στους τελικούς.

Αρχικά, ο Ινζάγκι δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα εξαιρετική σε φυσική κατάσταση, ξέρουμε τι να περιμένουμε, αξίζουν τον τελικό το ίδιο όσο εμείς. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε ομάδα με κεφαλαία γράμματα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ελπίζω αυτή η φήμη να συνεχιστεί. Έχουμε ακόμα δύο τελικούς να παίξουμε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ελπίζω η παράδοση να συνεχιστεί αλλά θα πρέπει πρωτίστως να ευχαριστήσω τους παίκτες μου μιας και έχουν περάσει αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Ο τελικός του Champions League δεν ήταν αναμενόμενος για κανέναν αλλά η ομάδα ήλπιζε σε αυτόν από την ημέρα της κλήρωσης. Γνωρίζουμε και γνωρίζεται τι έχουμε περάσει, τις θυσίες που κάναμε για να βρεθούμε στον τελικό. Δε θα λείψει με τίποτα η αφοσίωσή μας. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που όπως εμείς, θέλει να κερδίσει το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.