Λέτσε – Τσινταντέλα 2-3: Εκτός Κυπέλλου οι “τζιαλορόσι”! (hls)

H μαχητική Τσινταντέλι πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-2 της Λέτσε στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια).

H μαχητική Τσινταντέλα διατήρησε την εξαιρετική της παράδοση στο Στάντιο Βία Ντελ Μάρε και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας 3-2 της Λέτσε στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια).

Οι γηπεδούχοι είχαν προβληματική εικόνα, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με όμορφο σουτ του Στρεφέτσα στο 61ο λεπτό. Η πεισματάρα Τσινταντέλα (συμμετέχει στη Serie B), βρήκε γκολ με τον πρώην παίκτη της Λέτσε, Ραούλ Ασένσιο (δεν πανηγύρισε το τέρμα) και ισοφάρισε σε 1-1 στο 73ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια και χρειάστηκε η παράταση, η οποία ήταν υπόθεση… Τουνκαρά!

Ο Ισπανοσενεγαλέζος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 85ο λεπτό και με τέρματα στο 93ο λεπτό και το 100ο, έκανε το 3-1 και “κλείδωσε” την πρόκριση για την Τσινταντέλα. Η Λέτσε μείωσε σε 3-2 με τον Κολόμπο στο 106ο λεπτό, ωστόσο… ξέμεινε από δυνάμεις και η Τσινταντέλα ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.