Τραγωδία στην Κολομβία

Ώρες αγωνίας για το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο, καθώς άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Κολομβία, όπου το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσα κατέπεσε σε δύσβατη περιοχή.

Ώρες αγωνίας για το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο, καθώς άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Κολομβία, όπου το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσα κατέπεσε σε δύσβατη περιοχή. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήδη έχουν ανασυρθεί 25 νεκροί επιβάτες, από τους συνολικά 81 που επέβαιναν στο αεροπλάνο, ενώ οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες. 

Ήδη, έχουν διασωθεί δυο ποδοσφαιριστές της βραζιλιάνικης ομάδας, οι Άλαν Ρούσελ και Ντανίλο. Συνολικά έχουν διασωθεί έξι επιβάτες. Οι επιβάτες που βρέθηκαν ζωντανοί είναι βαριά τραυματισμένοι. Στο σημείο της πρόσκρουσης του αεροπλάνου επικρατεί κρύο και το έργο τον διασωστών είναι αρκετά δύσκολο, λόγω του δύσβατου της περιοχής και της νύχτας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας, με τις αρχές να αναζητούν το «μαύρο κουτί» του αεροπλάνου. 

Η αποστολή της Σαπεκοένσε ταξίδευε στο Μεντεγίν για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, κόντρα Ατλέτικο Νασιονάλ. Η συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής ανακοίνωσε πως αναστέλονται όλα τα πρωταθλήματα και οι διεθνείς αγώνες. Ήδη, ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες έχει μεταβεί στην περιοχή του ατυχήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.