«Φονική» επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς!

Ένα πραγματικό χάος επικράτησε γύρω από το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί (;) ο δεύτερος τελικός του κυπέλλου Λιμπερταδόρες μετά την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ Πλέϊτ στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς

Δεν ξεκίνησε καλά αυτός ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες! Για την ακρίβεια, δεν αποκλείεται να έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις αναφορικά με την διεξαγωγή του, μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς στο δρόμο για το στάδιο Μονουμένταλ του Μπουένος Άϊρες.

Ένα πραγματικό χάος επικράτησε καθώς οπαδοί της Ρίβερ Πλέϊτ είχαν καταλάβει «στρατηγικές» (και βοήθειά μας) θέσεις στο ποτάμι και επιτέθηκαν με… οτιδήποτε μπορούσε να εκτοξευθεί!
Η αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα σε όλη την περίμετρο η κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη!
«Μας πετούσαν τα πάντα… πέτρες, κονσέρβες, σιδερόβεργες, σπρέϊ πιπεριού (!!) κι άλλά επικίνδυνα αντικείμενα» έλεγαν όσοι παίκτες της Μπόκα είχαν το κουράγιο να ψελλίσουν κάτι μπαίνοντας μετά κόπων και βασάνων στα αποδυτήρια του γηπέδου…



Όπως επισήμαναν παράγοντες της Μπόκα Τζούνιορς, πιο ψύχραιμοι καθώς επέβαιναν σε άλλα οχήματα, όλη η ιστορία ξεκίνησε από το σπρέϊ πιπεριού που εξουδετέρωσε για λίγη ώρα και την αστυνόμευση στην περιοχή! Πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν και η πρόσβαση των ταραξιών στο πούλμαν έγινε πιο εύκολη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.