Παλμέιρας-Μπόκα Τζούνιορς 1-1 (2-4 πεν): Στον τελικό οι Αργεντινοί (videο)

Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε μια σπουδαία πρόκριση μέσα στη Βραζιλία επί της Παλμέιρας θα βρεθεί στον τελικό του Copa Libertadores.

Η αργεντίνικη ομάδα θα διεκδικήσει τον έβδομο τίτλο στην ιστορία της στη διοργάνωση. Η τελευταία φορά που είχε κατακτήσει το τρόπαιο ήταν το 2007, ενώ η τελευταία φορά που είχε βρεθεί στον τελικό ήταν το 2018, όταν είχε χάσει το τρόπαιο από τη Ρίβερ Πλέιτ με συνολικό σκορ (5-3). Στον τελικό θα συναντήσει τη Φλουμινένσε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Έντινσον Καβάνι στο 23’, όμως στο 66’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάρκο Ρόχο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 73’, με τον Χοακίν Πικέρες. Σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Γουέβερτον σταμάτησε το πέναλτι του Καβάνι, όμως ο Ρομέρο κατάφερε να αποκρούσει τα πέναλτι των Ραφαέλ Βέιγκα και Γκόμεζ. Την πρόκριση στον τελικό χάρισε ο Γκιγέρμο Γκονζάλες.

Η Παλμέιρας κυριάρχησε στην αναμέτρηση και είχε 69% κατοχή μπάλας και 24/8 τελικές, έναντι 3/3 της Μπόκα Τζούνιορς. Επίσης, οι γηπεδούχοι είχαν 87% στις πάσες έναντι 67% των Αργεντινών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.