«Σε αυτούς που περίμεναν 14 χρόνια»

Στους φίλους της Ατλέτικο που ποθούσαν μία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης για 14 ολόκληρα χρόνια αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας ο Γκάμπι.

Στους φίλους της Ατλέτικο που ποθούσαν μία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης για 14 ολόκληρα χρόνια αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας ο Γκάμπι.

Ο αρχηγός των «ροχιμπλάνκος» όπως ήταν λογικό πετούσε στους επτά ουρανούς μετά το 2-1 του «Μπερναμπέου» και δεν ξέχασε τον κόσμο:

«Αυτή η ομάδα δούλεψε πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι, για να καταφέρουμε να είμαστε εδώ για μαζί με τον κόσμο μας. Η νίκη αφιερώνεται σ’ αυτόν, γιατί περίμενε 14 χρόνια για να δει την Ατλέτικο να κερδίζει τη Ρεάλ».

Ο Κόκε από την πλευρά του τόνισε ότι κλειδί της νίκης ήταν η πίστη της Ατλέτικο στο στυλ παιχνιδιού της: «Κάναμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε, έστω και αν υποφέραμε. Διατηρήσαμε το στυλ μας και μείναμε πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Η Ρεάλ ήταν καλή, αλλά εμείς αξίζαμε τη νίκη».

Ο Χουανφράν τόνισε την ιστορική σημασία της νίκης: «Κάναμε απίστευτο παιχνίδι, γράψαμε ιστορία. Το αξίζουμε εμείς και οι φίλαθλοί μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη τη σεζόν για να έχουμε μία τέτοια κατάληξη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.