Κάτι να… γυαλίζει

Ρεάλ και Ατλέτικο "μονομαχούν" το βράδυ της Παρασκευής (17/5) στη Μαδρίτη και τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Οι "μερένχες" είναι το φαβορί της αναμέτρησης και επειδή το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα τους, το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ρεάλ και Ατλέτικο “μονομαχούν” το βράδυ της Παρασκευής (17/5) στη Μαδρίτη και τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Οι “μερένχες” είναι το φαβορί της αναμέτρησης και επειδή το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα τους, το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Το γήπεδο της “βασίλισσας” είναι αυτό που έχει φιλοξενήσει τους περισσότερους τελικούς της διοργάνωσης, αλλά και τον τελευταίο ανάμεσα στους “μπλάνκος” και τους “ροχιμπλάνκος”.

Το 1992 η Ατλέτικο νίκησε 2-0 τη Ρεάλ στο “σπίτι” της, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε τελικό. Η δεύτερη στη σειρά διοργάνωση του ισπανικού ποδοσφαίρου αποτελεί μονόδρομο για όποια απ’ τις δύο συμπολίτισσες θέλει να κερδίσει και φέτος ένα τρόπαιο. Πέρσι η Ρεάλ πήρε το πρωτάθλημα και η Ατλέτικο το Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος, μία απ’ τις δύο μόνο θα σηκώσει κούπα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει αν μη τι άλλο να αφήσει τη Μαδρίτη με την κατάκτηση ενός τροπαίου, αλλά το ίδιο θέλει και ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών της Ατλέτικο, ενώ για τη Ρεάλ από την άλλη ηγετική μορφή αναμένεται να αποτελέσει ως συνήθως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η “βασίλισσα” έχει κατακτήσει 18 κύπελλα Ισπανίας σε 37 τελικούς, ενώ η Ατλέτικο έχει πανηγυρίσει στους 9 από τους 18 τελικούς που συμμετείχε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.