“Ραντεβού” στην Ανδαλουσία

Βιγιαρεάλ και Σεβίλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επαναληπτικό του "Σάντσεθ Πιθχουάν".

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βιγιαρεάλ και Σεβίλη, που αναδείχθηκαν ισόπαλες με το “χορταστικό” 3-3 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, βέβαια, διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα λόγω των εκτός έδρας γκολ.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” ξεκίνησε δυνατά στο ματς του “Μαδριγάλ” και στο ημίωρο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κάνι (24′) και Ρόσι (29′). Το γκολ του Νεγρέδο στο 39′, ωστόσο, ήταν σημαντικό για τη Σεβίλη, που μείωσε σε 2-1 και ολοκλήρωσε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος.

Μπορεί ο Ρουμπέν στο 55′ να ανέβασε προσωρινά το δείκτη του σκορ στο 3-1 για τη Βιγιαρεάλ, αλλά με το δεύτερο γκολ του Νεγρέδο στο 60′ κι αυτό του Αλέξις δυο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πήραν, έστω και οριακά, το πάνω χέρι για την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Χουάν Γαρίδο): Χουάν Κάρλος (46′ Ντιέγκο Λόπεθ), Μουσάκιο, Καπντεβίλα, Καταλά, Μάριο, Κάνι, Καθόρλα, Μπόρχα Βαλέρο, Ματίγια (72′ Γκονθάλο), Ρόσι, Ρουμπέν
ΣΕΒΙΛΗ (Γκρεγκόριο Μανθάνο): Χάβι Βάρας, Νταμπό, Εσκουντέ, Ναβάρο, Αλέξις, Ρομαρίκ, Ζοκορά, Χεσούς Νάβας (83′ Ακόστα), Καπέλ, Περότι (71′ Κανουτέ), Νεγρέδο (90′ Τσιγκαρίνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.