Βγαίνει ο τελικός στην Ισπανία

Το βράδυ της Τετάρτης γίνεται γνωστό το ζευγάρι του τελικού του ισπανικού Κόπα Ντελ Ρέι, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών ρεβάνς.

Το βράδυ της Τετάρτης γίνεται γνωστό το ζευγάρι του τελικού του ισπανικού Κόπα Ντελ Ρέι, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών ρεβάνς.


Στο «Ελ Μαδριγάλ», η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν προβάδισμα μετά τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι του «Καμπ Νόου» με 3-1.


Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, συνεχίζει να παλεύει σε τρία μέτωπα, καθώς είναι κοντά στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, έχει κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδο στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ θέλει σήμερα να προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου.


Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» πονοκεφαλιάζει με τη συμμετοχή των Μαστσεράνο και Σουάρες, οι οποίοι βρίσκονται μία κίτρινη κάρτα πριν από μία τιμωρία που θα τους αφήσει εκτός από τον τελικό, αν η ομάδα τους πάρει το εισιτήριο.


Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά μετρούν δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας, όπου έχουν συνολικό αήττητο 12 αγώνων και μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια. Επίσης, με την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα, έδειξε πως η ομάδα του Μαρσελίνο έχει τα φόντα να τα βάλει με τους «μεγάλους».


Πιο ισορροπημένος αναμένεται ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα μετά το 1-1 που πήραν στη Χώρα των Βάσκων.


Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι το δίχως άλλο ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα, την οποία είχε οδηγήσει στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 2006-07, πριν μετακομίσει για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό.


To πρόγραμμα των αποψινών ημιτελικών:


Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (21:00, πρώτο ματς 1-3)


Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00, πρώτο ματς 1-1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.