Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πανευτυχής ο Βαλβέρδε με τον τίτλο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί 4-2 (1-1) στη διαδικασία των πέναλτι της Μαγιόρκα και να κερδίζει τον τίτλο. Μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως θα πανηγυρίσει τη συγκεκριμένη επιτυχία της ομάδας του, την οποία ξεχώρισε από τους υπόλοιπους τίτλους, που κατέκτησε στην καριέρα του. Παράλληλα, αποκάλυψε το που είχε πανηγυρίσει ένα τίτλο κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Βαλβέρδε δήλωσε: «Είχα αρνηθεί να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν από τον τελικό, τώρα θα το κάνω. Στην Ελλάδα, όταν κερδίσαμε έναν τίτλο, πήγα για να φάω κάτι και να πιω μια μπύρα σε ένα… κρυφό μπαρ στην Αθήνα και ο ιδιοκτήτης μου είπε: “Μα τι κάνεις εδώ;”».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτός ο τίτλος δε συγκρίνεται με κανέναν άλλο, έτσι νιώθω. Με άλλες ομάδες έχεις την υποχρέωση να κερδίσεις και το έχω γιορτάσει με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Το Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ το πανηγυρίσαμε πολύ και αυτός ο τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό. Το πανηγυρίσαμε στο γήπεδο και οι άνθρωποι μαζί μου στο Μπιλμπάο μου φέρθηκαν πάντα με σεβασμό».

Τέλος, ο Βαλβέρδε δε θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του στη βασκική ομάδα: «Όχι απόψε. Θα είναι μια μεγάλη νύχτα και θα υπάρχει χρόνος για αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.