«Βασιλιάς» Μπέιλ!

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ στο 85', η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορίας της.

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ στο 85′, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορίας της.

Η Ρεάλ μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι, επέβαλε το παιχνίδι της, πίεσε τους Καταλανούς και μόλις στο 11ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ντι Μαρία. Ο Μπενζεμά βρήκε εκπληκτικά τον Αργεντινό και αυτός αφού μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Πίντο και έβαλε τη «βασίλισσα» σε θέση οδηγού.

Η Μπαρτσελόνα με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ισορρόπησε τον ρυθμό, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, όμως δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ρεάλ, η οποία από την μεριά της έψαχνε την ευκαιρία για να «χτυπήσει» στην κόντρα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ η Ρεάλ άγγιξε και δεύτερο τέρμα, όμως ο Μπέιλ έπειτα από εξαιρετική κούρσα, αστόχησε. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοση της, έκλεισε τη «βασίλισσα» στο μισό γήπεδο, όμως και πάλι δεν μπορούσε να περάσει τη μπάλα στην περιοχή για να απειλήσει.

Τελικά, η λύση για τη Μπαρτσελόνα ήρθε από στημένη φάση. Ο Τσάβι στο 68′ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπάρτρα που ήταν αμφίβολος να ξεκινήσει με απίστευτη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Κασίγιας και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Καταλανοί βλέποντας τη Ρεάλ να έχει οπισθοχωρήσει πίεσαν για να φτάσουν στην ανατροπή, όμως δεν έβρισκαν τρόπο για να απειλήσουν. Αντίθετα οι «μερέγχες» κόντρα στη ροή του ματς ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Ο Μπέιλ στο 85′ με μία απίστευτη κούρσα και αφού πέρασε τον Μπάρτρα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίντο.

Η Μπαρτσελόνα δεν το έβαλε κάτω και ένα λεπτό πριν το φινάλε του αγώνα έχασε τεράστια ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση. Έπειτα από κάθετη πάσα του Τσάβι, ο Νεϊμάρ μπήκε στην περιοχή, όμως παρότι πρόλαβε τον Κασίγιας, δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Άλβες, Μπάρτρα (85′ Αλέξις Σάντσες), Μασεράνο, Άλμπα (46′ Αντριάνο), Τσάβι, Μπουσκέτς, Σεσκ, Νεϊμάρ, Μέσι, Ινιέστα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Τσάμπι Αλόνσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ντι Μαρία (87′ Ιγιαραμέντι), Ίσκο (89′ Καζεμίρο).

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.