Λιντς: Επέστρεψε εκεί που ανήκει! (pic)

Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια η Λιντς θα αγωνιστεί και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η θέση της στην κορυφαία κατηγορία για την επόμενη σεζόν επιβεβαιώθηκε μετά από την ήττα 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο Χάντερσφιλντ Τάουν την Παρασκευή.

Η Λιντς μάλιστα θα στεφθεί πρωταθλήτρια αν η Μπρέντφορντ δεν νικήσει τη Στόουκ το Σάββατο ή αν η Λιντς, πάρει την ισοπαλία στην επίσκεψη της Κυριακής στο Ντέρμπι.

Ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα οδήγησε την ομάδα του Γιορκσάιρ στην άνοδο στη δεύτερη σεζόν που ήταν υπεύθυνος του συλλόγου, αφού τερμάτισε τρίτη στο Πρωτάθλημα του 2018-19, χάνοντας την άνοδο στα πλέι οφ.

Εφέτος η Λιντς δεν επανέλαβε τα λάθη προηγούμενων χρόνων και δεν ήταν εκτός των δύο πρώτων της βαθμολογίας από τον Νοέμβριο. Παρά τη μεγάλη απογοήτευση πέρυσι, ο Μαρσέλο Μπιέλσα παρέμεινε στη Λιντς και μαζί με ένα ταλαντούχο γκρουπ παικτών που είχε συγκεντρώσει, δικαιώθηκε.

Ο έμπειρος Αργεντινός κόουτς κέρδισε τα 54 από τα 98 ματς στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου (ποσοστό 55%), το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από προπονητή της, στα 100 χρόνια ιστορίας των “παγωνιών”. Μάλιστα έγινε ο 2ος τεχνικός της που την ανεβάζει κατηγορία, μετά τον Χάουαρντ Γουίλκινσον την περίοδο 1989-90.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.