Οι… γιορτινές ανακατατάξεις

Η Τσάμπιονσιπ εξελίσσεται όπως... αναμενόταν. Συναρπαστικά. Σημαντικά σερί, εκπλήξεις με τους μεγάλους να είναι τα... θύματα. Η μάχη αναμένεται να είναι αμφίρροπη και η περίοδος των γιορτών έπαιξε τον ρόλο της.

Η πρωτοπόρος Λιντς νίκησε σε ένα από τα τελευταία 5 παιχνίδια της, στο διάστημα από τις 15 Δεκέμβρη και μετά. Μένει χωρίς τρίποντο στα τελευταία τρία παιχνίδια, καθώς σε αυτά δέχθηκε συνολικά 8 γκολ και πέτυχε 7.

Μία νίκη στα τελευταία 5 ματς έχει και η δεύτερη της βαθμολογίας Νόριτς, που επίσης αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, χάνοντας την ευκαιρία να προσπεράσει την αντίπαλό της.

Κερδισμένη των γιορτών είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο διάστημα που οι δύο πρώτοι δε νικούν, εκείνη πέτυχε το τρία στα τρία και έφτασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση 2 βαθμών από την 2η Νόριτς και τεσσάρων από την πρωτοπόρο Λιντς.

Σε σταθερά ανοδική πορεία είναι η Γουέστ Μπρόμουιτς, καθώς από τις 10 Νοέμβρη και μετά έτρεξε αήττητο εννέα αγωνιστικών που την έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Την πρωτοχρονιά έχασε με 2-1 από τη Μπλάκμπερν γνωρίζοντας ήττα μετά από δύο μήνες.

Μίντλεσμπρο και Ντέρμπι Κάουντι δείχνουν αρκετά σταθερές, όμως χωρίς σερί που θα τους επιτρέψει να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα.
Η Νότινγχαμ Φόρεστ είναι 7η στον βαθμολογικό πίνακα και επέστρεψε σε νίκες με το 4-2 κόντρα στη Λιντς μετά από σερί 5 αγώνων χωρίς τρίποντο.

Η ομάδα που τρέχει το καλύτερο σερί των τελευταίων 8 αγωνιστικών είναι η Χαλ. Νίκησε μόνο δύο από τα πρώτα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, και στα τελευταία 12 ματς έχει 8 νίκες! Μάλιστα τρέχει σερί 5 νικηφόρων αποτελεσμάτων, απέχοντας πλέον 7 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.