Ο Ράσελ Κρόου θέλει τη Λιντς;

Ένας φίλαθλος της Λιντς ικέτευσε τον αστέρα του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου να αγοράσει την ομάδα και ο πρωταγωνιστής του «Μονομάχου» δείχνει να το σκέφτεται!

Ένας φίλαθλος της Λιντς ικέτευσε τον αστέρα του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου να αγοράσει την ομάδα και ο πρωταγωνιστής του «Μονομάχου» δείχνει να το σκέφτεται!


Η ιστορική αγγλική ομάδα ταλανίζεται από οικονομικά και διοικητικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Χθες ανακοίνωσε πως ο τελευταίος ιδιοκτήτης της Μάσιμο Τσελίνο (ο οποίος είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις αγγλικές αρχές καθώς δεν πληρούσε τα κριτήρια για να αγοράσει τον σύλλογο) θα αποστασιοποιηθεί σύντομα και έτσι η Γιουνάιτεντ ψάχνει για νέο «αφεντικό».


Ο οπαδός της Σαμ Γουάιλντ, προφανώς πάνω στην απελπισία του απευθύνθηκε μέσω Twitter στον Κρόου («σε παρακαλώ αγόρασε τη Λιντς, χρειαζόμαστε βοήθεια!»), ο οποίος απάντησε: «Πιστεύει κανείς πως είναι καλή ιδέα;»


Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός έχει ήδη στην ιδιοκτησία του την ομάδα ράγκμποι South Sydney Rabbitohs και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει φίλος της Λιντς, εξ’ ου και η πρωτοβουλία του οπαδού να τον ενοχλήσει…



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.