Καράνκα: «Σέβομαι τον Ντίμι»

Ο Αϊτόρ Καράνκα μίλησε για μια ακόμα φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Μίντλεσμπρο.

Ο Αϊτόρ Καράνκα μίλησε για μια ακόμα φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Μίντλεσμπρο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας κράτησε για τέταρτο σερί ματς ανέπαφη την εστία του, στη νίκη 2-0 της ομάδας του επί της Χάντερσφιλντ και ο Καράνκα έσπευσε να του πλέξει το εγκώμιο.


Χαρακτηριστικά, ο Καράνκα τόνισε για τον «Ντίμι»: «Είναι ο τύπος του παίκτη που θα ήθελα να έχω στην ομάδα μου κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Είναι ο ποδοσφαιριστής που πάντα σέβομαι. Είναι εύκολο να το πεις τώρα γιατί είναι εντυπωσιακός, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε πως όταν ήρθα εδώ ήταν ο τέταρτος τερματοφύλακας».


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις και βοηθάει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τον βλέπω να παίζει και να τα πηγαίνει τόσο καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.