Λέστερ: Μεταγραφικό εμπάργκο και ακολουθεί αφαίρεση βαθμών

Η Λέστερ φέρεται να απέτυχε να υποβάλει τον οικονομικό έλεγχο στην Premier League για τη σεζόν 2022/23. Τιμωρήθηκε με μεταγραφικό εμπάργκο από την EFL ενώ ενδέχεται να τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών για την επόμενη σεζόν.

Η Λέστερ θα κινηθεί νομικά κατά της EFL και της Premier League μετά την τιμωρία για τις κατηγορίες για φερόμενες παραβιάσεις των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας.

Η Λέστερ μπορεί να τιμωρηθεί με ακόμη πιο βαριά τιμωρία από τους τέσσερις βαθμούς με τους οποίους τιμωρήθηκε η Νότιγχαμ για τον ίδιο λόγο πριν από μερικές ημέρες και αυτό θα συμβεί αν η ανεξάρτητη επιτροπή που θα ολοκληρώσει τον έλεγχο θεωρήσει την αδύναμια υποβολής του οικονομικού ελέγχου του συλλόγου για την σεζόν 2022/23 ως έλλειψη συνεργασίας.

Η Λέστερ αυτή τη στιγμή είναι στην δεύτερη θέση της Championship στην ισοβαθμία με την Λιντς αλλά έχει ένα ματς λιγότερο.

Το μεταγραφικό εμπάργκο (EFL) είναι ήδη σε ισχύ αλλά η αφαίρεση βαθμών (Premier League) θα αφορά τη νέα σεζόν των αλεπούδων αν πάρουν τελικά την άνοδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νότιγχαμ επρόκειτο να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών αλλά καθώς παραδέχτηκε αμέσως το λάθος της και συνεργάστηκε απόλυτα η ποινή πήγε στους τέσσερις βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.