Το μηδενικό μπάτζετ στον «πρώην» του Ολυμπιακού, η «ερυθρόλευκη» ενίσχυση και η εκπληκτική πορεία

Η εξαιρετική δουλειά του και η αναγνώρισή του στο Νησί.

Για το έργο το οποίο παρουσιάζει στη Γουέστ Μπρομ αποθεώνεται το τελευταίο διάστημα ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην 5η θέση της Championship (μετά και το χτεσινό 2-1 επί της Κόβεντρι στην 35η αγωνιστική), όντας μαζί με την ομάδα του μέσα στα Playoffs ανόδου για την Premier League. Όλα αυτά με ουσιαστικά μηδενικό μπάτζετ!

Ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει δαπανήσει… λίρα για λίρα για την ενίσχυσή του, μιας και όλες οι μεταγραφές τις οποίες έχει κάνει είναι είτε ελεύθεροι, είτε παίκτες που αποκτήθηκαν ως δανεικοί, καθώς και νέοι από την ακαδημία. Ανάμεσά στις κινήσεις τους πάντως, βρίσκονται και και κάποιοι παλιοί γνώριμοι των Πειραιωτών, όπως ο Πίπα Άβιλα, αλλά και ο Γιαν Εμβιλά. Οι δυο τος αποτέλεσαν επιλογές του Ισπανού προπονητή, με τον πολύπειρο Γάλλο μάλιστα να μετακομίζει στο Νησί για λογαριασμό του στα μέσα Φεβρουαρίου, αφού από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Για την ώρα ο 33χρονος μέσος δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή με τη Γουέστ Μπρομ, ενώ ο 25χρονος δεξιός μπακ που παίζει ως δανεικός από τη Λουντογκόρετς μετράει 12 παρουσίες στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η αποθέωση του Κλοπ

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τη δουλειά του Κάρλος Κορμπεράν στη Γουέστ Μπρομ εξέφρασε και ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην παρουσία της ομάδας του Ισπανού και την εικόνα που δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

«Λατρεύω την Championship. Το παρακολουθώ συχνά. Η ένταση με την οποία παίζεται είναι τρελή. Το πρωτάθλημα είναι απίστευτα δύσκολο. Είναι εντυπωσιακό. Είδα πρόσφατα τη Γουέστ Μπρομ και έχουν ξεκάθαρη ιδέα στο παιχνίδι τους και πώς να παίζουν ποδόσφαιρο», ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Ο ίδιος πάντως παραμένει συγκεντρωμένος στο έργο του και το μόνο που σκέφτεται είναι η νίκη με την ομάδα του. Κάτι που απέδειξε και πάλι, με τις δηλώσεις του στο νικηφόρο 2-1 επί της Κόβεντρι. Εκεί όπου στάθηκε στη συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες του και το ότι έπρεπε να επιστρέψουν στα τρίποντα ύστερα από την ήττα απέναντι στη Σαουθάμπτον. Δείγμα της νοοτροπίας που έχει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.