Αδάμαστες “Κουκουβάγιες” (video)

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η Σέφιλντ Γουέν. δραπέτευσε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Πόρτμαν Ρόουντ της Ίπσουιτς.

Το στείρο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Ίπσουιτς και τη Σέφιλντ Γουέν. δεν προοιωνιζόταν την εξέλιξη του δεύτερου στο Πόρτμαν Ρόοουντ, στο ματς για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ. Η σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μισού του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Τσέλινα να εξουδετερώνεται από τον Γουέστγουντ. Άλλωστε η Σέφιλντ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί φέτος γκολ από κεφαλιά στο δεύτερο τη τάξει ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Αγγλία. 
Η ‘Ίπσουιτς πήρε γρήγορο προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του με τον Γκάρνερ, αλλά έχασε τον έλεγχο του ματς από την αυξανόμενη δραστηριότητα των φιλοξενούμενων, που ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με πέναλτι που προέκυψε από το χέρι του Σπενς και το οποίο αξιοποίησε ο Χούπερ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους, ανέβασαν στροφές κι άρχισαν να γίνονται πιεστικοί κρατώντας ξεκάθαρα τον έλεγχο του αγώνα.
Σε εκείνο το σημείο η Ίπσουιτς στάθηκε τυχερή καθώς εκμεταλλεύθηκε μια στιγμή ελλειματικής προσοχής των αντιπάλων της για να βρεθεί εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Γουόχορν. Τρίτο γκολ η Ίπσουιτς δε βρήκε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ τράβηξε άσο από … τον πάγκο, καθώς ο Νούχιου ήταν εκείνος που τον δικαίωσε στις καθυστερήσεις ισοφαρίζοντας για τη Σέφιλντ σε 2-2. 
Ο βαθμός της ισοπαλίας αφήνει την Ίπσουιτς τρεις και τη Σέφιλντ τέσσερις βαθμούς μακριά από την έκτη θέση, την τελευταία των play-offs 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.