“Μοιρασιά” στο Έλαντ Ρόουντ (video)

Μοιράστηκαν τα ημίχρονα, τα γκολ κι έμειναν στην ισοπαλία Ληντς και Άστον Βίλα στο ματς της 20ης αγωνιστικής στην Championship.

Η Ληντς με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μπάρνσλεϊ άρχισε καλύτερα το παιχνίδι κι εκμεταλλευόμενη στατική φάση στο 19ο λεπτό πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Σουηδού στόπερ Πόντους Γιάνσον. Με τον Πάμπλο Ερνάντεθ και το Σάμουελ Σαΐθ να αναλαμβάνουν την οργάνωση τους παιχνιδιού της, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν εκείνη που άφηνε υπονοούμενα και για το δεύτερο γκολ. Η Άστον Βίλα με τον Κόνορ Χούριχαν περιορισμένο δεν έλαβε ανάπτυξη από τον άξονα, ενώ και οι πτέρυγες της με Σνόντγκρας και Αντόμα δε μπόρεσαν να βγάλουν στιγμές απειλητικές για την εστία των γηπεδούχων μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως το σκηνικό της αναμέτρησης ήταν εντελώς διαφορετικό. Στέλνοντας τον Αντόμα να αγωνιστεί πιο κοντά στον άξονα ο Στηβ Μπρους βοήθησε την ανάπτυξη της ομάδας του η οποία κέρδιζε διαρκώς μέτρα στο γήπεδο, έχοντας αφαιρέσει από τη Ληντς το χαρακτηρισμό της πρωταγωνίστριας. Ο Κρίστιανσεν δεν είχε ιδέες για να ακολουθήσει τον προπονητή της Βίλα, όταν εκείνος πέρασε στο ματς τον Γκρίλις και τον Λάνσμπερι. Αυτοί ήταν που παγιώσαν την κυριαρχία των φιλοξενούμενων, με το Λάνσμπερι μάλιστα να ισοφαρίζει στο 71ο λεπτό με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. 

Το τελικό 1-1 άφησε την Άστον Βίλα στην 4η θέση της κατάταξης και τη Ληντς στην 7η να παραμένει στην αναζήτηση της διαδρομής που θα την οδηγήσει στην εξάδα των play-offs. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.