Σέφιλντ Γιουν.-Νότιγχαμ Φορεστ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά (hls)

Με γκολ του Γέιτς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι "Κόκκινοι" πήραν αυτό που δικαιούνταν βάσει απόδοσης στο "Μπράμαλ Λέιν".

Η Νόττιγχαμ Φόρεστ ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά δημιουργική εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα των Σπενς, Τζόνσον και Ντέιβις προβληματίζοντας πολλές φορές την άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως στη μεγαλύτερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, ο Τζόνσον εκτέλεσε με πολύ πρόχειρο τρόπο το πέναλτι στο 33′ με τον Φόντεριγχαμ να μπλοκάρει την μπάλα όρθιος στο μέσο της εστίας!

Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Κουκ και στο 69′ ο Σαρπ με το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα έδωσε προβάδισμα στις “Λεπίδες” το οποίο θα τους έφερνε στην 5η θέση της Championship εφόσον το διατηρούσαν. Όμως ο Γέιτς είχε διαφορετική άποψη και στο 90+5 στο 11ο κόρνερ της ομάδας του με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτό είναι το πρώτο γκολ που δέχεται η Σέφιλντ εντός έδρας από τον περασμένο Οκτώβριο.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Φόντεριγχαμ, Σερίκι (67′ Όσμπορν), Ντέιβις, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Νόριγκτον-Ντέιβις, Νόργουντ (67′ Τζέμπισον), Γκιμπς-Γουάιτ, Μπέργκε, Φλεκ, Σαρπ (αρχ.) (84′ ΜακΜπέρνι)

Προπονητής: Πόλ Χέκινγκμποτομ

Νόττιγχαμ Φόρεστ: Χόρβατ, Σπενς, Γουόραλ (αρχ.), Κουκ, ΜακΚένα (79′ Σάριτζ), Κόλμπακ (89′ Λόλεϊ), Γκάρνερ, Γέιτς, Ζίνκερναγκελ (85 Μάιτεν), Τζόνσον, Ντέιβις 

Προπονητής: Στίβ Κούπερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.