Νότιγχαμ Φόρεστ – Κάρντιφ 1-2, 5η ήττα και… γιούχα


Τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα για την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία μετά την 6η αγωνιστική παραμένει στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό.

Η ομάδα του Χιούτον μπήκε οδηγός στο σκορ στο 23ο λεπτό με το πολύ ωραίο γκολ του Γκράμπαν, ύστερα από την εξαιρετική κούρσα και πάσα του Λόου από τα αριστερά.

Η Κάρντιφ θα μπορούσε να έχει ανοίξει πρώτη το σκορ όμως στο 5ο λεπτό η κεφαλιά του Μπέιγκαν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, από τα πρώτα δευτερόλεπτα, η Κάρντιφ έδειξε πως μπήκε για να γυρίσει το παιχνίδι, πατούσε καλύτερα και κέρδιζε συνεχώς μέτρα στο γήπεδο.

Ο Μικ ΜακΆρθι αποφάσισε να προχωρήσει σε μία διπλή αλλαγή η οποία έμελλε να αλλάξει την… ιστορία του ματς.

Στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό μπαίνουν οι Μουρ και Κόλγουιλ και στο 58ο λεπτό η Κάρντιφ έχει κερδίσει κόρνερ. Πρώτη κεφαλιά ο Μούρ, η μπάλα στην πλάτη του Φλιντ και πριν ακουμπήσει στο έδαφος ο Κόλγουιλ έκανε το 1-1.

Ο μίκρος, στα 19 του, “έβγαλε” φτερά και στο 73ο λεπτό πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό αριστερό πλασέ νίκησε τον Σαμπά φέρνοντας “τούμπα” του παιχνίδι.

“Χρυσή” αλλαγή για την Κάρντιφ που πήρε τους τρεις βαθμούς “καρφώνοντας” στον πάτο της βαθμολογίας τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον κόσμο στο τέλος γιούχαρε παίκτες και προπονητή δείχνοντας έτσι την δυσαρεσκεια του για την εικόνα της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.