Πίτερμπρο – Ντέρμπι 2-1: Από την κόλαση στον παράδεισο (hls)

Η Πίτερμπρο έχανε μέχρι το ματς να φτάσει στις καθυστερήσεις. Εκεί, σε δεκατρία λεπτά καθυστερήσεων σκόραρε δις και ανέτρεψε το σκορ απέναντι στην Ντέρμπι για να νικήσει 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα θα ξεχαστεί γρήγορα. Μόνο μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον τερματοφύλακα Ρόους τυχερό που σταμάτησε την μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική υπόθεση.

Ως το 70ο λεπτό και πάλι ησυχια μέχρι να αρχίσουν οι αλλαγές. Στο 77ο λεπτό με το πρώτο γκολ της καριέρας του ο νεαρος Σκωτσέζος φορ Στρέτον έδωσε προβάδισμα στην Ντέρμπι Κάουντι το οποίο κράτησε άνετα ως τις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάροους ισοφάρισε μετά από ασίστ του Γουόρντ και στο 100ο λεπτό ο Ντεμπέλε μετά από λάθος του αντίπαλου μπακ Μπάιρν, σημείωσε το τελικό 2-1.

Πρώτη νίκη για την Πίτερμπρο στην φετινή Championship και πρώτη ήττα για την ταλαιπωρημένη οικονομικά Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνει.

Πίτερμπρο (3-4-1-2) : Πιμ – Κεντ, Τόμπσον, Μπίβερς (85′ Μπάροους) – Γουόρντ, Νόρμπερν, Γκραντ, Ράνταλ (73′ Νάιτ), Μπάτλερ (62′ Ντεμπέλε) – Μάριοτ, Κλαρκ-Χάρις

Ντέρμπι Κ. (4-2-3-1) : Ρόους – Μπάιρν, Στίρμαν, Ντέιβις, Φόρσαϊθ – Μπερντ, Σίνι – Εμποσέλε (58′ Σίμπλι), Λόρενς, Μόρισον (84′ Γιόζβιακ) – Καζίμ-Ρίτσαρντς (52′ Στρέτον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.