Ντάνι Όλμο: «Η Μπαρτσελόνα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που ξεπήδησαν από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Ο Ντάνι Όλμο βρέθηκε στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, με τα γκολ που πέτυχε στις δύο συνεχόμενες νίκες της Εθνικής Ισπανίας, με Γεωργία και Κόσσοβο.

Είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που ξεπήδησαν από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Ο Ντάνι Όλμο βρέθηκε στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, με τα γκολ που πέτυχε στις δύο συνεχόμενες νίκες της Εθνικής Ισπανίας, με Γεωργία και Κόσσοβο. Ο 22χρονος επιθετικός είχε δοθεί σε μια μετακίνηση-έκπληξη στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2015, ως μέρος της συμφωνίας, για την απόκτηση του Αλέν Χαλίλοβιτς από τους «μπλαουγκράνα».

Ο νεαρός Κροάτης μέσος, πέρασε και δεν ακούμπησε στη Βαρκελώνη, σε αντίθεση με τον Ντάνι Όλμο που γρήγορα έδειξε τα προσόντα του και το 2019, αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του κροατικού πρωταθλήματος. Αφού κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Κροατίας, μετακόμισε στη Λειψία τον Ιανουάριο του 2020 και γρήγορα καθιερώθηκε μετρώντας συνολικά 9 γκολ σε 53 εμφανίσεις μέχρι τώρα με τη γερμανική ομάδα.

Ο Ντάνι Όλμο δεν ξεχνάει όμως από πού ξεκίνησε. Η Μπαρτσελόνα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, καθώς η «La Masia» τον βοήθησε να εξελιχτεί στον ποδοσφαιριστή που είναι σήμερα: «Ήταν προνόμιο να παίξω εκεί. Είναι ένα σημείο αναφοράς για τον υπόλοιπο κόσμο του ποδοσφαίρου και κάθε παιδί θα έδινε οτιδήποτε για να παίξει εκεί, όπου τόσα πολλά μεγάλα ονόματα ξεκίνησαν και τελικά γιγαντώθηκαν στη συνέχεια της καριέρας τους». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.