Μπάγερν Μονάχου: Η απαραίτητη Κατλίν Κρούγκερ!

Η Κατλίν Κρούγκερ είναι μία από τις σημαντικότερες υπαλλήλους που έχει η Μπάγερν Μονάχου.

Η Κατλίν Κρούγκερ είναι μία από τις σημαντικότερες υπαλλήλους που έχει η Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό είναι υπερβολικό, αλλά είναι υπεύθυνη για τη βαυαρική λέσχη ως team manager και η ομάδα λειρτουργεί σαν ελβετικό ρολόι. Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Sport Bild, θα ανακαλύψετε σε βάθος τον ρόλο και τη σημασία της Κατλίν για τον σύλλογο!

Πώς άρχισε να εργάζεται στο Μπάγερν Μονάχου;
Η καριέρα της Κρούγκερ στο Μόναχο ξεκίνησε το 2003, ως παίκτρια. Ήταν 18 ετών όταν ήρθε στο Μπάγερν Μονάχου. Μόλις στα 24 χρόνια της, έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική της καριέρα. Μετά τη «συνταξιοδότηση» της, άρχισε να εργάζεται με την ομάδα των γυναικών και αργότερα μεταφέρθηκε στην ομάδα των ανδρών ως βοηθός του αθλητικού Διευθυντή Κρίστιαν Νέρλινγκερ. 

Έγινε ανέγγιχτη…
Το 2012, ο Ματίας Ζάμερ αντικατέστησε τον Νέρλινγκερ και η Κατλίν προήχθη σε team manager. O Ζάμερ ήταν έτοιμος να την απολύσει, αλλά ο Γιουπ Χάινκες παρενέβη. Πήγε στον πρόεδρο Ούλι Χένες και του είπε: «Αν η Κατλίν πρέπει να φύγει, θα φύγω κι εγώ!». Έκτοτε, η Κρούγκερ παρέμεινε ανέγγιχτη και έχει γίνει απαραίτητη στην ομάδα. Ο Τόμας Μίλερ έχει πει: «Είναι αυτή που κρατά την ομάδα ενωμένη. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχουμε, μπορούμε πάντα να την πλησιάσουμε».

Τι κάνει στη Μπάγερν;
Η Κρούγκερ είναι team manager και η δουλειά της περιλαμβάνει την πλήρη οργάνωση της ομάδας. Είναι υπεύθυνη να οργανώσει πού θα μείνει η ομάδα, τις πτήσεις, τις μεταφορές, τον εξοπλισμό, προγραμματίζει τις προπονήσεις. Όλες αυτές οι δουλειές περνούν από τα χέρια της. Οι περισσότεροι την βλέπουν στο περιθώριο των αγώνων της Μπουντεσλίγκα, προετοιμάζοντας τον πίνακα των αλλαγών.

Ενώ βρίσκεται στον πάγκο, η Κατλίν έρχεται επίσης σε πρώτη επαφή με το ιατρικό προσωπικό. Αλλά εκτός από τη συνήθη δουλειά της, φαίνεται να είναι η «ψυχή» της ομάδας και έχει τεράστια συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Είναι το μόνο άτομο εκτός της ομάδας που βρίσκεται στην ομάδα Whatsapp της Bayern! Έχει μια ιδιαίτερα καλή σχέση με τρεις παίκτες, τον Γκνάμπρι, τον Αλάμπα και τον Κίμιχ. «Υπάρχουν μόνο μερικοί παίκτες με τους οποίους έχω στενότερη σχέση. Μερικές φορές κάθονται μαζί μου στο γραφείο για μισή ώρα πριν από την προπόνηση. Στη συνέχεια, συζητάμε για προβλήματα που μας απασχολούν»

Θα «χωρίσει» με τη Μπάγερν Μονάχου…για λίγο
Σύντομα, η Κατλίν και η Μπάγερν Μονάχου θα χωρίσουν. Ευτυχώς για όλους, όχι μόνιμα και επίσης για έναν ευτυχισμένο λόγο. Περιμένει ένα μωρό! Το μωρό θα γεννηθεί τον Μάιο και όταν ανακοίνωσε τα νέα μπροστά στην ομάδα, όλοι αντέδρασαν με χειροκροτήματα!
Οι προϊστάμενοι της Κατλίν θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο διάδοχος της, αλλά ο διάδοχος, δυστυχώς γι΄αυτόν, δεν θα βρει μόνιμη εργασία! Η Κατλίν Κρούγκερ θέλει σίγουρα να επιστρέψει στην ομάδα…
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.