Λειψία-Άιντραχτ 1-1: «Δωράκι» στην Μπάγερν

Η Λειψία άφησε δύο βαθμούς στην «μάχη» που κάνει με την Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση της Bundesliga, ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε βήμα... Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε εύκολα από την Βρέμη (1-3) και σε συνδυασμό με την σημερινή ισοπαλία της Λειψίας, έχει «μαξιλαράκι» 4 βαθμών στην κορυφή της Bundesliga.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν μετά από 8 σερί νίκες στο γερμανικό πρωτάθλημα, άφησε βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στους πρωταθλητές να αποσπαστούν 9 αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Φυσικά, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια για να ανατραπεί το σκηνικό στην κορυφή αλλά το παιχνίδι της 3ης Απριλίου αποκτά χαρακτήρα «τελικού» (Λειψία-Μπάγερν Μονάχου).

Στα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την πρωτοβουλία τους σε τέρμα. Αυτό το κατάφεραν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αφού ο Έμιλ Φόρσμπεργκ επέστρεψε στα γκολ (1-0).

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού ο Ιάπωνας μέσος, Νταίτσι Καμάντα ισοφάρισε μόλις 14 λεπτά αργότερα (61′).

Η Λειψία πίεσε για το γκολ αλλά η ομάδα του Χούτερ ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Σημαντικός βαθμός αυτός και για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την 5η Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά και στο -4 από την 3η Βόλφσμπουργκ.

Την Παρασκευή (19/03) η Λειψία δοκιμάζεται στο Μπίλεφελντ κόντρα στην Αρμίνια ενώ μία μέρα αργότερα η Άιντραχτ φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου στην Φρανκφούρτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.