Ντόρτμουντ : Το πρόβλημα είναι βαθύτερο

Θα ήταν όλα ωραία αν η Ντόρτμουντ άλλαζε προπονητή και όλα ήταν καλά. Δεν φταίει όμως μόνο ο Λουσιέν Φαβρ για ότι έχει συμβεί φέτος. 

Ο ενθουσιασμός στην Ντόρτμουντ έχει εξαφανιστεί. Στην ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου ο προσωρινός κόουτς Έντιν Τέρζιτς ήταν ακούραστος, να ενθαρρύνει, να παροτρύνει, να κάνει αλλαγές. Δεν βοήθησε. 

Στο κύπελλο νίκησε την Μπράουνσβαϊγκ εκτός έδρας με 2-0 αλλά… σίγουρα δεν εντυπωσίασε. Στο πρωτάθλημα είναι πέμπτη και με τα οικονομικά προβλήματα της εποχής σίγουρα θα είναι αυτοκτονία να μην προλάβει το Champions League. 

Χρόνος υπάρχει για να γυρίσει… το κουμπί. Αλλά υπάρχουν και πολλά προβλήματα. 

Η ήττα από την Ουνιόν ήταν η τέταρτη στα τελευταία επτά παιχνίδια. Η ομάδα μοιάζει ανασφαλής, δεν έχει ιδέες, δεν έχει συγκέντρωση, δεν υπάρχει καλή διάθεση. Η αντίδραση του Χούμελς με την λήξη του αγώνα στο Βερολίνο τα λέει όλα. 

Αμυντικά είναι επιεικώς αστεία. Στις στατικές φάσεις είναι τραγική. Στην κυκλοφορία της μπάλας παίκτες με εμπειρία όπως οι Ακάντζι και Μενιέ κάνουν ανεξήγητα λάθη. 

Όσο ο Χάαλαντ ήταν υγιής αρκετά από τα λάθη… μασκαρευόντουσαν γιατί ο τύπος εκτός από ότι τρομάζει τον αντίπαλο, σκοράρει και αρκετά γκολ. 

Ο Μουκόκο είναι 16. Οι Ρόις και Σάντσο είναι εμφανώς σε κακή φυσική κατάσταση. Οι Βιτσέλ και Τσαν είναι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν έχουν την λέξη δημιουργία στο λεξιλόγιο τους.

Τα τακουνάκια πάνε κι έρχονται από ταλαντούχους παίκτες αλλά… χωρίς ουσία. Ο Ρέινα, ο Μπέλινγχαμ, ο Μουκόκο είναι καλοί αλλά δεν έχουν καθοδήγηση ενώ οι πιο έμπειροι είναι ξεκάθαρα… κάπου αλλού.

Το προβλημα στην Ντόρτμουντ είναι βαθύτερο… η κορυφή ήδη χάθηκε… ο στόχος είναι να μην χαθεί η τετράδα γιατί θα πρόκειται για οικονομική καταστροφή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.