Άλωσε τη Βεστφαλία η Στουτγκάρδη, διπλά ανάσα για Φράιμπουργκ, Αρμίνια (hls)

Σπουδαία νίκη για τη Στουτγκάρδη που νίκησε εκτός την Ντόρτμουντ που στραβοπάτησε για 3η σερί αγωνιστική, νίκησε ξανά η φορμαρισμένη Λειψία, βαθμολογική ανάσα για Φράιμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Σπουδαία νίκη για τη Στουτγκάρδη που νίκησε εκτός την Ντόρτμουντ που στραβοπάτησε για 3η σερί αγωνιστική, νίκησε ξανά η φορμαρισμένη Λειψία, βαθμολογική ανάσα για Φράιμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1-5

Η Στουτγκάρδη άνοιξε το σκορ με την εκτέλεση πέναλτι του Βανανγκιτουκά (0-1, 26ο λεππτό), η Ντόρτμουντ ισοφάρισε και έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου με τον Αμερικανό νεαρό Τζοβάνι Ρέινα που σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική (1-1, 39ο λεπτό). Στο ξεκίνημα του δευτέρου η Στουτγκάρδη έβαλε τρία γκολ σε 11 λεπτά, ο Βανανγκιτουκά πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και έδωσε προβάδισμα στους Σουηβούς (1-2, 52ο λεπτό), ο Φόρστερ με την συμπλήρωση μιας ώρας έγραψε το 1-3 και ο Κουλιμπαλί τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4 (1-4, 63ο λεπτό). Βασικός αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος για 88 λεπτά.

ΛΕΙΨΙΑ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 2-0

Η Λειψία με φόρα από την πρόκρισή της στους ’16’ του Champions League, προηγήθηκε στο ημίχρονο με δύο γκολ σε 15 λεπτά του Σάμπιτσερ με πέναλτι (1-0, 26ο λεπτό) και του Ντάνιελ Όλμο (2-0, 41ο λεπτό) και καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημιχρονο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΕΡΤΑ 1-1

Η Χέρτα πήρε το προβάδισμα με τον Γάλλο Ματέο Γκεντουζί που πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Μπουντεσλίγκα αλλά και γενικότερα στην καριέρα του, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (0-1, 47ο λεπτό) όμως ο Εμπολό ισοφάρισε για τους γηπεδούχους 20 λεπτά πριν από το τέλος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1, 70ο λεπτό).

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 2-0

Η Φράιμπουργκ χρειάστηκε την εύστοχη εκτέλεση του Ιταλού Βιντσέντσο Γκρίφο στο 80ο λεπτό και το γκολ του Κορεάτη Χου – Γέονγκ στις καθυστερήσεις (0-2, 92′) για να πετύχει νίκη μετά τις 19 Σεπτεμβρίου και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΜΑΙΝΤΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ 0-1

Ανάσα για τους ”τράγους” που ξεκόλλησαν από το βυθό του πίνακα, πέτυχαν δεύτερο συνεχόμενο διπλό και παρέμειναν αήττητη για 3η σερί αγωνιστική χάρη στο γκολ του Ρετσμπεκάι (0-1, 55ο λεπτό). Αποβλήθηκε ο Ντούντα στο 76ο λεπτό όμως η Κολωνία άντεξε και έφυγε με το διπλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.