Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-3: Ανάσα για την Γκλάντμπαχ (highlights)

Η Γκλάντμπαχ νίκησε με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο την Βόλφσμπουργκ με 3-1. Οι λύκοι έμπλεξαν καθώς πλέον βρίσκονται μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Φτωχό σε θέαμα το πρώτο ημίχρονο με τον Μπάκου να σκοράρει (6′) στην πρώτη καλή στιγμή. Σκόραρε για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη ασίστ του Τομάς, τόσο σπάνιο γκολ.

Η Βόλφσμπουργκ είχε τον έλεγχο και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες μπάλες των φιλοξενούμενων. Καλύτερη στιγμή η κεφαλιά του Βέμπερ (21′) που έφυγε άουτ.

Χρειάστηκαν έξι λεπτά οι φιλοξενούμενοι για να γυρίσουν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ του Ιτακούρα (52′) και μια ωραία εκτέλεση σε κόντρα από τον Νγκουμού (58′).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Χακ (74′) ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο που έφερε ένα εντυπωσιακό ψαλίδι του Μέλε που έφυγε άουτ (83′).

Τελικώς ο Ράιτς με δυνατό σουτ στο 88ο λεπτό υπέγραψε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Γκλάντμπαχ μετά τα τέλη Σεπτέμβρη και έβαλε την Βόλφσμπουργκ σε μπελάδες για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τελικό σκορ 1-3 με την πρώτη ανατροπή της Γκλάντμπαχ εκτός έδρας μετά τον Ιανουάριο του 2022.

Βόλφσμπουργκ: Πέρβαν – Μέλε, Μπορνόου, Γεντς, Γκέρχαρντ – Μπάκου (73′ Τσέρνι), Σβάνμπεργκ (89′ Βρανξ), Άρνολντ – Τομάς (57′ Σαρ), Βίμερ (57′ Μάγερ), Βιντ (73′ Μπέιρενς)

Γκλάντμπαχ: Όμλιν – Φρίντριχ, Ελβέντι, Βέμπερ – Λάινερ, Ιτακούρα (70′ Ράιτς), Βάιγκλ, Νετς (88′ Σκάλι) – Ονορά (88′ Τζόρνταν), Νγκουμού (70′ Χακ), Πλέα (82′ Τσβαντσάρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.