Λεβερκούζεν: Πρωταθλήτρια από τον …καναπέ;

Τα σενάρια για την εξασφάλιση του τίτλου στην Bundesliga από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «ασπιρίνες», κέρδισαν στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπάγερν, είναι πλέον στο +16 από τους Βαυαρούς και την Στουτγκάρδη, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Έτσι, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, ετοιμάζεται να σηκώσει τη «σαλατιέρα», για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ, τερματίζοντας την 11ετή κυριαρχία της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Λεβερκούζεν, θα στεφθεί πρωταθλήτρια και μαθηματικά οπωσδήποτε την Κυριακή 14 Απριλίου, αν κερδίσει εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης, για την 29η Αγωνιστική.

Επίσης στέφεται πρωταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία, αν η Μπάγερν δεν κερδίσει εντός την Κολωνία και η Στουτγκάρδη, επίσης εντός, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Επειδή όμως, τα ματς της Μπάγερν και της Στουτγκάρδης, διεξάγονται μία μέρα νωρίτερα, υπάρχει το σενάριο στέψης για τη Λεβερκούζεν από τον καναπέ!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αλόνσο, θα έχει κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά, ακόμα και αν χάσει από την Βέρντερ, αν την προηγούμενη μέρα, ηττηθούν Βαυαροί και Σουηβοί, καθώς το +16 θα παραμείνει, αλλά θα απομένουν μόνο 5 αγωνιστικές για τη λήξη τoυ πρωταθλήματος.

Η Λεβερκούζεν, παραμένει επίσης στον δρόμο για το τρεμπλ, καθώς έχει περάσει στον τελικό του Κυπέλλου (25/5, με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν), ενώ αγωνίζεται και στα προημιτελικά του Εuropa League, με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.