Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη 0-3: Ομαδάρα για Champions League! (highlights)

Σαν σίφουνας πέρασε η Στουτγκάρδη από την έδρα της Χοφενχαϊμ επικρατώντας με 3-0 και συνεχίζοντας να ονειρεύεται την επιστροφή της στο Champions League. Σκόραραν οι Μιλιό, Γκιρασί και Λέβελινγκ.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο της Στουτγκάρδης η οποία επιτέθηκε με υπομονή και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές βάζοντας γερά θεμέλια για μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, με την Χοφενχαϊμ να έχει αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Έτσι πρώτα ο Μιλιό, μετά από εξαιρετική συνεργασία Γκιρασί, Ουντάβ άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, για να έρθει ο Γκιρασί στις καθυστερήσεις να κάνει το 2-0 από εξαιρετική κάθετη του Ουντάβ και να φτάσει έτσι τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα, 18 εκ των οποίων τα έχει πετύχει μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγκάρδη διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και όποτε ήθελε δημιουργούσε φάσεις, με αποκορύφωμα ένα τρομερό εξάλεπτο από το 63′ ως το 69′ ήταν έχασε τέσσερις ευκαιρίες για να κάνει ο Λέβελινγκ το 3-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ μετά από κεφαλιά πάσα του Ίτο σε κόρνερ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ που τη διατηρεί τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπάγερν και επτά πάνω από τη Λειψία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.