Άιντραχτ Φρ. – Χόφενχάιμ 3-1: Γιόρτασε τα γενέθλια της με νίκη! (highlights)

Η Άιντραχτ, γιόρτασε με νίκη τα γενέθλια της, επικρατώντας της Χόφενχάιμ με 3-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι φίλοι της Άιντραχτ, είχαν γεμίσει το γήπεδο, ώστε να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες τα 125 γενέθλια του συλλόγου, στο ματς απέναντι στη Χόφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι ήταν αήττητοι στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και έτσι ήθελαν να συνεχίσουν, όμως το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν.

Η αποβολή άλλαξε τις ισορροπίες

Ο Μπρουκς, ήταν αυτός που μόλις στο έκτο λεπτό, έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταχ!

Ο σκόρερ ωστόσο έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του, καθώς στο 22 την άφησε με δέκα παίκτες, όταν αντίκρισε την απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για φάουλ στον Μαρμούς.

Η Άιντραχτ, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 32 με τον Κοχ!

Ο Ντίνα Εμπιμπέ αλλά και ο Μαρμούς είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος τις οποίες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν για να βάλουν μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ.

Ανατροπή και εφιάλτης για τη Χόφενχάιμ

Η Άιντραχτ, έκανε την ολική ανατροπή στο 50 με τον Ντίνα Εμπιμπέ ενώ ο Γκέτσε στο 64, διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα πράγματα για τη Χόφενχάιμ, έγιναν εξαιρετικά δύσκολα στο 78΄όταν ο Καμπάκ, αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Παρά τις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν άλλο γκολ όμως γιόρτασαν τα γενέθλια της ομάδας με «τρίποντο».

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Ντίνα Εμπιμπέ(72΄Εκιτικέ), Σκίρι(86΄Χασέμπε), Λάρσον(72΄Φαν ντε Μπέικ), Ενκουνκού, Σαϊμπί(42΄Κνάουφ), Γκέτσε(85΄Γκέτσε), Μαρμούς

Χόφενχάιμ: Μπάουμαν, Μπρουκς, Γκρίλιτς(85΄Γκρίλιτς), Καμπάκ, Ενσοκί(55΄Γιούρασεκ), Μπέκερ(85΄Μπίσχοφ), Σταχ(72΄Ντρέξλερ), Ακπογκούμα, Κράμαριτς(72΄Κόντε), Μπάιερ, Μπεμπού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.