Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μάιντς 2-1: Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο! (highlights)

Την 29η νίκη της σε 33 αγώνες πέτυχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, απέναντι στη Μάιντς, φτάνοντας σε ένα εκπληκτικό νέο ρεκόρ για ομάδα της Bundesliga, καθώς ξεπέρασε το ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου, που μετρούσε αήττητο 32 αγώνων από το 2019-2020, υπό τον Χάνσι Φλικ.

Ο κορυφαίος παίκτης της Μάιντς, ο Τσέτνερ, ήταν και ο μοιραίος της παίκτης με το ολέθριο σφάλμα που έκανε στη φάση του δεύτερου γκολ της Μπάγερ. Με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με πολύ ωραίο αριστερό σουτ του Τσάκα, το πρώτο του Ελβετού στη Bundesliga.

Πέντε λεπτά αργότερα με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, μία κεφαλιά, ισοφάρισε 1-1 η Μάιντς. Εκτέλεση φάουλ από τον Αμίρι, πρώτη κεφαλιά από τον Βίντμερ, δεύτερη από τον Κορ για το 9ο γκολ που πετυχαίνει η Μάιντς με αυτόν τον τρόπο. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ο Τσέτνερ με πέντε πολύ καλές επεμβάσεις και μοιραίο παίκτη τον Χόφμαν που δύο φορές σε τετ α τετ με τον Τσέτνερ δεν μπόρεεσε να τον νικήσει.

Στην επανάληψη η Μάιντς αμύνθηκε καλύτερα, η ομάδα του Αλόνσο είχε ελάχιστες τελικές προσπάθειες, μέχρι τη φάση του 68ου λεπτού που έκρινε και την αναμέτρηση, όταν ο Άντριχ επιχείρησε το σουτ στο κέντρο της εστίας, αλλά η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Τσέτνερ και κατέληξε στα δίχτυα. Η Μάιντς, που συνεχίζει τον αγώνα της για επιβίωση, τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νγκανκάμ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 80ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.