Άουγκσμπουργκ-Λειψία 2-2: Από ωραίος… μοιραίος ο Οπέντα (highlights)

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Άουγκσμπουργκ και Λειψία (2-2) ύστερα από ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι. Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Λουίς Οπέντα, ο οποίος ναι μεν σκόραρε στο πρώτο μέρος, αλλά στο 81' αστόχησε από τα 11 βήματα και έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Άουγκσμπουργκ και Λειψία τέθηκαν αντιμέτωπες στην «WWK Arena», για λογαριασμό της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, τέσσερα γκολ και ένα χαμένο πέναλτι στο τέλος οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλες (2-2) και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. 

Οι φιλοξενούμενοι πλέον βρίσκονται στους 37 και παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Από την άλλη, η ομάδα του Γιες Θόρουπ έφτασε τους 23 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση. 

Απόλυτη ισορροπία μετά τα πρώτα 45’ 

Στα πρώτα 30 λεπτά, ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά χαμηλός, η Άουγκσμπουργκ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Γκουλάσι

Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε ένα πολύ όμορφο απευθείας βολέ του Τίελτζ και έδωσαν… πνοή στην αναμέτρηση. 

Μόλις τέσσερα λεπτά κράτησε η χαρά της ομάδας του Γιες Θόρουπ. Ο Οπέντα με εξαιρετική κεφαλιά, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πολύ όμορφη σέντρα του Ράουμ και ισοφάρισε (1-1) για τη Λειψία

Ανώτερη Λειψία στο δεύτερο μέρος, μοιραίος ο  Οπέντα

Με το… δεξί μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι «ταύροι». Στο 52ο λεπτό ο Μπέντζαμιν Σέσκο με μια δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ντάμεν και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Οχτώ λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν την δική τους απάντηση με τον Ντεμίροβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, «εκτέλεσε» με δυνατό δεξί σουτ τον Γκουλάσι και έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια. 

Στο 81ο λεπτό η ομάδα του Νίκο Ρόζε έχασε μοναδική ευκαιρία να ανακτήσει το προβάδισμα, αφού ο Λουίς Οπέντα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντάμεν από την άσπρη βούλα. 

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και σίγουρα αφήνει παραπονεμένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βελτίωσαν την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να πάρουν τους τρεις βαθμούς, όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Άουγκσμπουργκ (Θόρουπ): Ντάμεν, Γκουβελέου, Ουντοκάι, Ιάγκο, Εμπαμπού, Γιάνσεν (68′ Ένχελς), Γιάκιτς, Ρεχμπετσάι, Βάργκας (83′ Μάιερ), Ντεμίροβιτς, Τίετζ (68′ Μπιέλ). 

Λειψία (Ρόζε): Γκουλάσι, Κλόστερμαν, Χένρικς, Ορμπάν (68′ Σιμακάν), Ραούμ, Καμπλ (68′ Σέιβαλντ), Σλάγκερ, Όλμο (68′ Ελμάς), Σίμονς (84′ Μπάουμγκαρντνερ), Οπέντα, Σέσκο (72′ Πόουλσεν). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.