Ντάρμσταντ-Μπ. Λεβερκούζεν 0-2: Περιμένει με Τ(ρ)έλα τη Μπάγερν! (highlights)

Με δύο γκολ του Τέλα η Λεβερκούζεν έκαμψε την αντίσταση της Ντάρμσταντ και περιμένει την Μπάγερν Μονάχου σε μια σπουδαία "γιγαντομαχία" την επόμενη αγωνιστική. Ιστορίκο ρεκόρ με 29 ματς αήττητη για την ομάδα του Αλόνσο.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν σκεφτόαν άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης απέναντι στη Ντάρμσταντ και το κατάφερε χάρη σε δύο γκολ του δεξιού της μπακ χαφ, Τέλο. Η ομάδα του Λίμπερκνεχτ αμύνθηκε πολύ καλά για πάνω από μισή ώρα αγώνα, αλλά όταν η ομάδα του Αλόνσο άρχισε να επιτίθεται με περισσότερους παίκτες ήρθε και το γκολ.

Στο 33′ ο αριστερός μπακ, Γκριμάλντο έκανε τη σέντρα και ο Τέλα που ήρθε από την πίσω ζώνη στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Σούεν για το 0-1. Όλο το υπόλοιπο ματς το μετέτρεψε σε προπόνηση η Λεβερκούζν που διαχειρίστηκε άψογα την ενέργειά της γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή θα έρθει και το δεύτερο γκολ.

Και ήρθε στο 52′, όταν ο Βιρτς από τον άξονα προωθήθηκε και “ένιωσε” από δεξιά του το ανέβασμα του Τέλα, του πέρασε τη μπάλα και εκείνος με ένα δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Σούεν. Ως το τέλος του αγώνα είδαμε ένα δοκάρι του Βιρτς και ένα χαμένο τετ α τερ του νεοαποκτηθέντα Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Έτσι η Λβερκούζεν θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική την Μπάγερν Μονάχου από την κορυφή της βαθμολογίας, ρνώ η Ντάρμσταντ θα πρέπει να ψάκει αλλού να βρει βαθμούς σωτηρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.