Αϊντραχτ Φρ.-Μάιντς 1-0: Ο Γκέτσε έδωσε τη λύση (highlights)

Σε ένα πολύ μέτριο παινίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 1-0 της Μάιντς και συνεχίζει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άτολμη στο πρώτο ημίχρονο η Άιντραχτ, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε φάσεις την υπεροχή της, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν πολύ καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει μόλις μία τελική προσπάθεια στην εστία σε ολόκληρο το 45λεπτο η ομάδα του Τοπμέλερ, την κεφαλιά από καλή θέση του Κοχ που μπλόκαρε ο Τσέτνερ στο 37ο λεπτό Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το διάστημα δεν έδειξαν επίσης καμία επιθετική διάθεση, οπότε αυτό το στείρο 0-0 του πρώτπου ημιχρόνου, αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του παιχνίδιού.

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στην επανάληψη, ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Μάριο Γκέτσε να δίνει τελικά τη λύση στο 73ο λεπτό, όταν το αρχικό του πλασέ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσέτνερ, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο 31χρονος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα για τη Μάιντς, μετά από 6 σερί ισοπαλίες που είχε στα ταξίδια της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.